Zen4life

Sta in contact met jezelf en je zal meer levensgeluk ervaren!

 

 

 

 

 

Mijn naam is Jolanda van Rijn en Ik heb twee grote passies in het leven, dat is mijn gezin en alles wat te maken heeft met body and mind.

Ik heb Zen4life opgericht in 2016 met een missie, namelijk om onze grote passie in het leven te combineren zodat er ruimte ontstaat voor jou om je te verbinden met jezelf en de mensen om je heen. We doen dit in vorm van ontspanninsyoga, yogamassage en meditatie.
Tijdens mijn sport kwam ik in aanraking met yoga. Via een sportschool kreeg ik de kans om een training te volgen tot body balance instructeur. Sindsdien geef ik meerdere keren per week les in dit geweldige programma, wat een combinatie is van tai-chi, pilates en yoga. Daarna volgde ik meerdere yoga, massage en meditatie opleidingen, workshops en cursussen en groeit mijn interesse nog steeds.

De lessen
Tijdens mijn lessen draait het niet om lange spieren, het verste in de houding komen en lenig moeten zijn. Tijdens mijn lessen neem ik je mee op de weg terug naar jezelf. De houdingen zijn Simpel maar duren lang(er). Wat gebeurt er met je als je stil blijft tijdens rekken, wat neem je waar. Wat zegt dit over jou handelen, denken, voelen. Hoe zijn jou patronen tot stand gekomen. Kortom wie ben je en waar wil je naartoe. In de les doen we zittende en liggende houdingen. We benaderen de rek vanuit ontspanning om daarna misschien verder te komen, in het lijf, inzicht en verwerking. 

Informatie en aanmelden
Bezoek mijn website voor meer info en om u aan te melden https://www.zen4life.nl

 

Lesrooster
Maandag19.30 - 21.00Zen4life yoga
Vrijdag19.00 - 20.30Zen4life yoga