Zen4life

Sta in contact met jezelf en je zal meer levensgeluk ervaren!

Mijn naam is Jolanda van Rijn en Ik heb twee grote passies in het leven, dat is mijn gezin en alles wat te maken heeft met body and mind.

Yin Yoga
Je weet vast wel dat je voor een heel groot gedeelte uit water bestaat en dat water in alle structuren van je lichaam zit. Water in je lichaam kan veranderen van structuur afhankelijk van je handelen, je denken en je voelen. Als je bijvoorbeeld veel stress hebt voelen je schouders en je nek vaak stijf (fysiek ongemak) en krijg je meestal hoofdpijn (mentaal ongemak). Als je stress langdurig ervaart zou dat fysieke ongemak over kunnen gaan op een verstijving in de schouders (bijvoorbeeld een ontsteking). Emotie wordt als het ware vast gezet in het water wat verstijfd is (dit noemen we bevroren water, je parkeert je emotie).

In de yin yoga besteden we aandacht aan het verstijfde deel. Dat doen we door de yoga houding 3 a 5 min vast te houden. Niet vanuit aanspanning maar vanuit ontspanning. Hierdoor wordt je op een milde manier uitgenodigd om te gaan verkennen waar je nu eigenlijk vast houdt. Er is ruimte om aandacht te geven aan de stijfheid waardoor je kunt gaan smelten. Emoties komen weer vrij en water kan weer zachter worden waardoor je je weer vrijer kan gaan bewegen en inzicht in jou handelen en voelen kan gaan oplossen.

Tijdens het volgen van de yin yoga lessen heb je meer energie, voel je je sterker, flexibeler & gezonder! 

Informatie en aanmelden
Bezoek mijn website voor meer info en om u aan te melden https://www.zen4life.nl

Lesrooster
Maandag19.30 - 21.00Zen4life yoga
Woensdag v.a.13-1120.00 - 21.30Zen4life yoga
Vrijdag 19.00 - 20.30 Zen4life yoga