Yoga met Mintwab Aliyou

Altijd al aan uw fysieke conditie en ontspanning willen werken? Dan is dit een goede kans om kennis te maken met yoga.

Yoga is voor iedereen ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie.

Hatha-yoga, zoals die beoefend wordt in mijn lessen, is één van de oudste en meest beoefende stromingen in yoga. Het is een vorm van yoga die zich toelegt op beheersing van het lichaam door middel van ademhaling, concentratie en oefeningen. De les is op basis van het ”Critical alignment” principe dat de traditionele Hatha-yoga verrijkt met hedendaagse medische inzichten in de verbindingen van het bewegingsapparaat. De lessen bestaan uit eenvoudige gevarieerde fysieke houdingen en ademhalingstechnieken, waarbij alle spieren in het lichaam aan bod komen. De oefeningen zijn gericht je bewust te maken van spanning in het lichaam en van het gebruik van je ademhaling om de spanning los te laten.

Het resultaat van yoga: soepel en sterke lichaamshouding, en stressvermindering waardoor alle samenhangende verschijnselen aangepakt worden; zo als niet lekker in je vel zitten, vermoeidheid, pijn, slapeloosheid, angst, woede, depressie, eetstoornis, etc. Hierdoor ontstaat een sterk gevoel van helderheid in je hoofd en evenwicht in je geest en lichaam. En vanuit deze innerlijke balans ontstaat er ruimte voor je persoonlijke groei.

In de les word je begeleid de oefeningen op een veilige manier in je eigen tempo uit te voeren. Elk lichaam is uniek. Het gaat daarbij niet om prestatie maar om je eigen persoonlijke ervaring, je eigen reis in je eigen lichaam! De lessen zijn door iedereen te volgen.

Over de docente
Mijn naam is Mintwab Aliyou. Ik kom oorspronkelijk uit Ethiopië en woon met mijn partner en twee dochters in de Zaanstreek. Yoga heb ik ontdekt via mijn goede vriendin Emma Fischer die zelf ook yogadocente is in Wormer. Door mijn eigen persoonlijke ervaring met yoga ben ik gefascineerd geraakt door de werking ervan. Ik heb een tweejarige yoga lerarenopleiding gevolgd aan Yoga-Instituut Dirk-Jan Lust, te Koog aan de Zaan en met succes afgerond. Door yogalessen te verzorgen gun ik iedereen de ruimte, de rust en het plezier in zichzelf. Momenteel ben ik als zodanig werkzaam in Amsterdam en de Zaanstreek.

Ervaar en ontdek het zelf wat yoga voor je kan betekenen!

Tarieven en betaling:
De tarieven voor groepslessen variëren afhankelijk van de kosten van de ruimte en het aantal deelnemers per groep. Het lesgeld dient per periode vooraf betaald te worden, dus aan het begin van de serie lessen. Dit kan contant aan de yogadocente op de eerste les worden voldaan of per bank. De eerste les is gratis.
Vraag naar actuele tarieven voor je locatie.

Aanmelden/contact
Voor meer informatie over de yogalessen, tarieven, en aanmeldingen neem contact op met Mintwab Aliyou via info@mayoga.nl of via 06-48489385.

Lestijden:

DagTijdLocatie
Donderdag10.00 - 11.00Lokaal 2
Vrijdag11.00 - 12.00Lokaal 6B