Webmaster gezocht

Buurtcentrum De Pelikaan zoekt een webmaster om, na een inwerkperiode, zelfstandig de website van het buurtcentrum te beheren.

De website is gebouwd met WordPress (GeneratePress) als CMS. Het is een voordeel als je daarmee overweg kunt. Als je al ervaring in het bouwen en/of onderhouden van websites hebt is het niet zo moeilijk te leren.

Vereisten: Inzicht in Internet en structuur van websites, en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn noodzakelijk.

Takenpakket: Op basis van meldingen uit het buurtcentrum de content van de site tijdig en op een aansprekende manier in woord en beeld bijhouden. Redigeren van teksten uit diverse bronnen, het ‘jagen’ op illustratieve beelden en het checken op juistheid en volledigheid van informatie maken hier deel van uit.

Geschatte tijdsbesteding: 3 á 4 uur in de week of meer, mede afhankelijk van je eigen initiatief tot het vergaren van nieuws van en over het buurtcentrum.

Je kunt alvast een kijkje nemen op deze site. Belangstelling? Stuur een mailtje naar hrls@upcmail.nl en we maken een afspraak.