Stinkie hond Poppentheater

“Stinkie Hond”
In Buurtcentrum De Pelikaan speelt poppentheater De Vliegende Koffer zondag 19 januari een speciale voorstelling voor de hele familie vanaf twee jaar. De Vliegende Koffer is een reizend poppentheater dat beeldende voorstellingen maakt voor mensen van 2 tot 112 jaar.
Charlotte de Lange van De Vliegende Koffer speelt altijd zichtbaar voor het publiek en weet haar publiek moeiteloos mee te voeren in de magie van het verhaal. Haar prachtige zelfgemaakte poppen, haar stemgebruik en de mooie manipulatie van de poppen maakt haar tot een zeer talentvolle Nederlandse poppenspeelster.
Eén van de talenten van Charlotte de Lange is dat zij met een simpel decor en figuren kinderen weet mee te nemen in een verhaal. In “Stinkie Hond”, een grappige woordarme voorstelling, mogen kinderen met haar mee op avontuur. De voorstelling is een eigen vertelling die vanaf januari 2020 het gehele seizoen wordt gespeeld.
De voorstelling past goed bij de Nationale Voorleesdagen 2020 en het Prentenboek van het jaar ‘Moppereend’, waarin Eend Hond ontmoet, die een gat graaft. Stinkie Hond, de hond van Charlotte, is namelijk kampioen gaten graven!
De voorstelling begint om 14.00 uur en de toegang is € 3,50 voor kinderen en € 5,- voor volwassenen. De Pelikaan is te vinden in de Kervelstraat 185a (achter De Bieb).