Speel-o-theek ‘t Spelikaantje leent speelgoed en gezelschaps-spellen uit. Het is te vergelijken met een bibliotheek.


Iedereen mag lid worden!

 

Waarom een speel-o-theek?
Er is tegenwoordig erg veel speelgoed te koop. Soms is het moeilijk daaruit te kiezen en bovendien is speelgoed vaak erg duur. Bij ons kunnen je kinderen steeds weer ander speelgoed lenen en er naar hartenlust thuis mee spelen. Na 3 weken breng je het terug. Zijn je kinderen er al eerder op uitgekeken, dan breng je het simpelweg eerder terug. Willen ze er juist langer mee spelen, dan verleng je kosteloos de leen-tijd.

De speel-o-theek biedt een unieke en (zeer) goedkope manier om regelmatig nieuw speelgoed in huis te hebben.

De speel-o-theek beschikt over een zeer ruim assortiment speelgoed en spellen dat continu geactualiseerd wordt.
Like ons op Facebook en je blijft op de hoogte van nieuw aangeschaft speelgoed en andere nieuwtjes over ‘t Spelikaantje.
Zo is er bijvoorbeeld babyspeelgoed, maar zijn er ook spelcomputers voor oudere kinderen. Er is speelgoed voor buiten en binnen. Er is educatief speelgoed, bouw en constructie speelgoed, speelgoed dat de fantasie of beweging stimuleert, en nog veel meer.

Iedereen kan lid worden, niet alleen ouders, maar ook opa’s en oma’s, ooms en tantes, gastouders… zo heb je altijd een verrassing voor het jonge bezoek. Maar denk ook aan verzorgingstehuizen waarvoor wellicht gezelschapsspellen geschikt zijn. 

Hoe werkt een speel-o-theek?
Een keertje komen kijken en spelen kost niets en verplicht je tot niets. Als je lid wordt kan je direct het speelgoed mee naar huis nemen.
Het lidmaatschap bedraagt € 20,00 per jaar. Hiervoor mag je steeds 4 stuks speelgoed gedurende drie weken lenen (verlenging is gratis).
Bij inschrijving is een identiteitsbewijs nodig en graag contant betalen!


Speel-o-theek ‘t Spelikaantje is open op de volgende dagen en tijden:
– woensdag van 14:00 tot 16:00
– donderdag van 19:00 tot 20:30
– zaterdag van 10:00 tot 12:00
Gesloten tijdens de schoolvakanties!

Meer weten?
Voor meer informatie kan je tijdens openingstijden terecht bij de speel-o-theek, in buurtcentrum de Pelikaan of kijk op www.spelikaantje.nl, daar staat onder andere het gehele assortiment gepresenteerd.