Pelican yoga

Ook in De Pelikaan: Pelican Yoga

*Yoga maakt je soepel, lenig en sterk

* Yoga leert je te ontspannen, vrijer te ademen en verbetert je houding

*Yoga houd je jong en gezond

*Yoga maakt je lichaamsbewuster

*Yoga is gewoon leuk!

Pelican Yoga geeft Critical Alignment yogalessen. Deze vorm van yoga komt voort uit de Hatha yoga. Je leert de oppervlakkige bewegingsspieren bewust te ontspannen. Het zijn juist deze spieren die vaak voor een stijve nek en bovenrug zorgen omdat ze gevoelig zijn voor spanning en stress. De houdingsspieren – die zo belangrijk zijn voor een goede lichaamshouding – worden sterker gemaakt. Je leert weer ontspannen te ademen en je hoofd leeg te maken.

Voor wie?
Wij bieden yogalesssen voor iedereen, of je nu actieve sporter bent of nog nooit aan yoga hebt gedaan. Er zijn lessen op verschillende niveaus. Naast de ‘gewone’ Hatha les is er een ‘rustige’ les en een ” rug-nek-schouder-les”. Zie ons lesrooster.

De yogalessen
Wij geven les aan kleine groepen, met aandacht voor elke leerling, in Buurtcentrum De Pelikaan. De sfeer is ontspannen en vriendelijk. Kom zoals je bent.

De gewone Hatha yogales is geschikt voor iedereen. De focus ligt op het bewust ontspannen van stijve spieren, vooral rond het gebied van rug, nek en schouders.  Dit in combinatie met ontspannen ademen, rekken en lichte krachtopbouw.

In de Rug-nek-schouder les is meer aandacht voor het gebied rond (boven)rug, nek en schouders, een gebied waar bij veel mensen spanning zit. De houdingen in deze les zijn dan ook gericht op dit gebied. Door ze vaker te herhalen, worden de houdingen effectiever en helpen zo spanning af te bouwen.

De rustige Hathayoga les is jouw les als je het wat rustiger aan wilt doen. Geschikt voor jong én oud.

Proefles
Geef je op voor een gratis proefles via onze website.

Kosten

Een losse les kost € 8,00. Een strippenkaart is voordeliger: voor 10 lessen betaal je € 67,50 (dus € 6,75 per les).

Informatie
Voor meer informatie kijk op onze website. 

Lesrooster
Maandag19.00 - 20.00 Hatha Yoga
Maandag20.15 - 21.15Rug-nek-schouder
therapieles
Donderdag 19.00 - 20.00Rustige Hatha ( voor jong en oud)
Donderdag 20.15 - 21.15Hatha Yoga