Bloemschikken

Modern bloemschikken

Al bijna twintig jaar verzorgt Valéria Boon cursussen bloemschikken in de Zaanstreek en Wormerland. Ook in ons buurtcentrum de Pelikaan is ze al heel lang geen onbekende.

Tijdens de cursus worden verse bloemen en groenflora, passend bij het seizoen, gecombineerd met materialen zoals mos en hout. Zo komen originele en decoratieve bloemstukken tot stand waar men wekenlang van kan genieten en een sieraad zijn voor elk interieur. Beginnende cursisten leren eerst de basistechnieken van modern en klassiek schikken, gevorderden kunnen zich uitleven in hun eigen creatieve ideeën. Per avond wordt één bloemstuk gemaakt.
Valéria heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Na het behalen van haar bloemisten diploma in Aalsmeer werkt ze al twintig jaar zelfstandig. Ze wordt voor het maken van allerlei soorten bloemcomposities veel gevraagd door bedrijven en particulieren. Daarnaast beleeft ze veel plezier aan het overbrengen van haar kennis aan anderen en stimuleert ze haar cursisten hun creativiteit de vrije loop te geven. Valéria zorgt voor de materialen. U moet wel zelf een pot of vaas meenemen.

Wanneer
Om de 14 dagen vanaf 5 februari 2018 van 20.00 – 22.00 uur

Kosten
€ 50,- voor 5 lessen; de materiaalkosten zijn € 15,- per les.

Aanmelden
U kunt zich bij Valéria opgeven via telefoonnummer 075-621 2470 of per email: valeria.boon@gmail.com