Faciliteiten & Zaalverhuur

Als u voor een vergadering of een cursus een zaal bij Buurtcentrum de Pelikaan huurt, kan er gebruik worden gemaakt van onderstaande faciliteiten. Informeer naar de mogelijkheden en onze gunstige tarieven bij onze beheerder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zaalverhuur

Eén van de vergaderruimtes

Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer of eigen vervoer is de Pelikaan een ideale locatie voor het houden van vergaderingen, bijeenkomsten en het organiseren van cursussen.
De ruimtes variëren in grootte en u kunt ook meerdere ruimtes tegelijk huren voor eenmalige bijeenkomsten. Voor vergaderfaciliteiten kan worden gezorgd . Zie onder "catering" en "audiovisueel" voor de mogelijkheden.
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid evenals een stalling voor uw fiets.

Meer weten? Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon 075 - 628 5660.

Keuken

KeukenVoor het verzorgen van de catering beschikt buurtcentrum de Pelikaan over een professionele moderne keuken. Daarnaast wordt de keuken maandelijks gebruikt voor het eetcafe. De keuken is eveneens beschikbaar voor het organiseren van een kookclub of het geven van een kookcursus.
Meer weten? Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 075 - 628 5660.

Catering

Lopend buffetDe Pelikaan beschikt over een uitstekende catering, die vanuit de eigen professionele keuken aangeboden wordt. Er wordt gebruik gemaakt van plaatselijke toeleveranciers bij de voorbereiding. De catering wordt desgewenst aangeboden bij de verhuur van ruimten. Ook meer uitgebreide arrangementen kunnen verzorgd worden, zoals bijvoorbeeld een uitgebreide lunch.Meer weten? Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 075 - 628 5660.

Audiovisueel

De Pelikaan beschikt over geavanceerde apparatuur voor het verzorgen van muziek-, film- en diapresentaties.
Meer weten? Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 075 - 628 5660.

Computers

De Pelikaan beschikt over een ruimte met een viertal computers voor het geven van computercursussen.
Meer weten? Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 075 - 628 5660.

Wi-Fi

De Pelikaan beschikt over een draadloos netwerk. Dit Wi-Fi netwerk is gratis voor de bezoekers van de Pelikaan en onder het genot van een kopje koffie (niet gratis) kunt u gebruik maken van Internet.

Contact

Kervelstraat 185a

1562 AJ Krommenie
Tel. 075 - 628 5660

Stuur een e-mail

 

Reageren op vorm of

inhoud?

E-mail webmaster:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken op de website