Ontspannen

Nieuw in de Pelikaan: Tai Chi

Tai chi is een eeuwenoude Chinese krijgskunst. Ontspanning en het gebruik van qi (vitale energie) spelen hierbij een belangrijke rol. Tai chi kan dan ook beoefend worden voor ontspanning en ter vermindering van stress. Bovendien bevordert het stabiliteit en stevigheid.

TiaiChi0002

Lees meer...

Vinyasa Flow Yoga met Eveline Holla

Bij Vinyasa Flow Yoga worden de asana’s (houdingen) met elkaar verbonden op het ritme van de adem en is zo een energieke vorm van yoga. Vinyasa is ook een heel toegankelijke vorm van yoga omdat er geen vaste volgorde van houdingen is.

Eveline-Holla

 De practice is energiek en maakt je soepeler en krachtiger. De lessen zijn voor alle niveaus en gemakkelijk zittende kleding is alles wat je nodig hebt. Een matje ligt voor je klaar.

Lees meer...

Yoga en Pilates lessen met Monique Weimar
Wil je spanning leren loslaten en ontspanning ervaren? Kom ervaren wat een yoga- of pilatesles voor je kan doen.
Redenen om met yoga en/of pilates te beginnen:
* Meer/betere ontspanning
* Beter/dieper willen ademhalen
* Sterkere/soepelere rug
* Betere houding
* Bewust worden van je lichaam

De lessen worden gegeven door gediplomeerd docente Monique Weimar.

Lees meer...

Ervaar yoga tijdens open lessen

Altijd al nieuwsgierig geweest naar yoga, maar nog niet eerder de stap gezet? Kom dan naar de open lessen in de eerste week van oktober. Een heel toegankelijke manier om kennis te maken met de lessen van Happy go yoga.

Er zijn vele vormen van yoga. Yoga is dan ook hip, hot and happening: rond de 600.000 mensen in Nederland beoefenen yoga.

Open les yoga

Lees meer...

Yoga met Mintwab Aliyou

Altijd al aan uw fysieke conditie en ontspanning willen werken? Dan is dit een goede kans om kennis te maken met yoga.

Yoga is voor iedereen ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie.

Hatha-yoga, zoals die beoefend wordt in mijn lessen, is één van de oudste en meest beoefende stromingen in yoga. Het is een vorm van yoga die zich toelegt op beheersing van het lichaam door middel van ademhaling, concentratie en oefeningen. De les is op basis van het ''Critical alignment'' principe dat de traditionele Hatha-yoga verrijkt met hedendaagse medische inzichten in de verbindingen van het bewegingsapparaat. De lessen bestaan uit eenvoudige gevarieerde fysieke houdingen en ademhalingstechnieken, waarbij alle spieren in het lichaam aan bod komen. De oefeningen zijn gericht je bewust te maken van spanning in het lichaam en van het gebruik van je ademhaling om de spanning los te laten.

Lees meer...

Contact

Kervelstraat 185a

1562 AJ Krommenie
Tel. 075 - 628 5660

Stuur een e-mail

 

Reageren op vorm of

inhoud?

E-mail webmaster:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken op de website