Vrouwenkoor "Just for Fun"

In het Vrouwenkoor “Just for Fun” is nog plaats voor enthousiaste zangeressen. Iedereen die graag zingt wordt uitgenodigd om een keertje mee te doen.

Just4Fun echte

In dit koor gaat het vooral om het plezier van het zingen.

Lees meer...

Keyboardles

Wil je dolgraag keyboard leren spelen? Dat kan bij Marcel de Hoop in De Pelikaan. Op dinsdag geeft hij daar keyboardles aan iedereen die misschien wel het leukste, maar zeker het veelzijdigste muziekinstrument wil leren bespelen.

Lees meer...

Voorbereidend muziekonderwijs

PeuterklasAl voor heel jonge kinderen is het heerlijk om kennis te maken met muziek. Voordat de kinderen toe zijn aan het bespelen van een instrument organiseert de FluXus Muziekschool talloze (korte) cursussen.

Lees meer...

FluXus muziek


Docenten binnen de netwerkorganisatie FluXus verzorgen een bijna volledige muziekschool bij de Pelikaan. Je krijgt les van docenten die het conservatorium hebben afgerond en vaak zelf ook uitvoerend muzikant zijn. De kwaliteit van de lessen is daarom hoog, de docent zal altijd proberen zoveel mogelijk uit je te halen maar wel binnen jouw mogelijkheden.
Bij de muziekschool staat samenspelen hoog in het vaandel. Je leert daardoor goed naar muziek luisteren en echt samenspelen.

Hieronder vind je een overzicht van de muziekcursussen die in de Pelikaan worden gegeven.  Als cursist dien je je zelf aan te melden bij de leraar/lerares. Klik op de naam van de docent voor meer informatie en aanmelding.

 

Lees meer...

Contact

Kervelstraat 185a

1562 AJ Krommenie
Tel. 075 - 628 5660

Stuur een e-mail

 

Reageren op vorm of

inhoud?

E-mail webmaster:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken op de website