Beter Nederlands Spreken

Op donderdag 6 juli 2017 reikte wethouder Rita Visscher-Noordzij certificaten uit aan de deelnemers van de cursus Beter Nederlands Spreken. Na deze cursus kunnen deelnemers meedoen aan de cursussen van het Regio College.

Klik hier om een filmpje te zien van deze uitreiking!
Als de film is afgelopen gaat u in Windows een pagina terug om hier weer uit te komen. Het filmpje is van Jan van Poorten.


Beter Nederlands Spreken en Schrijven leert u met behulp van vrijwilligers. Er wordt in buurtcentrum De Pelikaan geoefend in kleine groepjes voor nieuwkomers en anderstaligen, waardoor het eenvoudiger wordt om de Nederlandse taal echt goed te leren. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de verschillende taalniveaus van de deelnemers. Voordat de lessen beginnen kunt u tijdens een intakegesprek aangeven wat u weet en wat u wilt leren.

De cursus wordt gegeven door Lijdie Vrooland, die deze Nederlandse les al twintig jaar geeft. Indien mogelijk kunt u 1 of 2 keer per week lessen volgen. De cursustijden zijn op woensdag en donderdag van 8.30 tot 11.30 uur. In de Pelikaan is er bij voldoende belangstelling kinderopvang. Na het behalen van het certificaat voor de cursus Beter Nederlands Spreken (en Schrijven) kunnen deelnemers meedoen aan de cursussen van het Regio College.

Vraag om meer informatie en/of naar de data voor nieuwe intakegesprekken: stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 075 - 628 5660. Beiden ook voor aanmeldingen!

Contact

Kervelstraat 185a

1562 AJ Krommenie
Tel. 075 - 628 5660

Stuur een e-mail

 

Reageren op vorm of

inhoud?

E-mail webmaster:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken op de website