Jong

Muziektrein

Voor kinderen vanaf zes jaar wordt in De Pelikaan een oriënterende muziekcursus gegeven: de Muziektrein. De cursus is bedoeld voor kinderen die nog niet weten welk instrument zij willen gaan bespelen. Daarom kunnen leerlingen in deze cursus kennis maken met verschillende instrumenten.
Muziektreintje 01

Lees meer...

Musicalmix voor kinderen 5-6 jaar

In deze cursus kunnen de jongste kinderen kennis maken met musical. Spelenderwijs leren de kinderen hoe het is om te acteren, te dansen en te zingen. Vanuit verhalen en thema’s die boordevol fantasie zitten gaan de kinderen dansen, zingen en spelen.

Musicalles-mix

Lees meer...

spelikaantjeSpeel-o-theek

De speel-o-theek 't Spelikaantje beschikt over een zeer ruim assortiment speelgoed voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Er is speelgoed voor buiten en binnen.

Lees meer...

Kinderatelier met Vera van Heusden

“Wie kinderen kunst onthoudt, creeërt een toekomst met mensen die nooit hun talenten leren kennen. Ieder kind mag zijn eigen definitie van kunst maken.” 

Uit ‘Kijk ik kan Zilver maken’ van Dick Monsema

Kinderatelier03
In deze cursus van 10 lessen gaan we net als een echte kunstenaar van alles uitproberen.
We gaan ontdekken, onderzoeken, natekenen (stilleven) en bouwen (beeldhouwen).

Lees meer...

Musicalles

MusicallesAls je nog nooit eerder in een musical hebt gespeeld of snel op een podium wil staan, dan doe je mee aan de musicalles. Je krijgt les in acteren, zingen en eenvoudige danspassen. Na zestien lessen hard werken ga je al presenteren voor je eigen publiek. Je gaat dan een deel van de musical repeteren en opvoeren.

Lees meer...

Contact

Kervelstraat 185a

1562 AJ Krommenie
Tel. 075 - 628 5660

Stuur een e-mail

 

Reageren op vorm of

inhoud?

E-mail webmaster:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken op de website